← Επιλογή τύπου λογαριασμού

Εγγραφή συνεργάτη διαχείρισης

Η εγγραφή δεν δίνει πρόσβαση σε εταιρείες, πελάτες ή εργαλεία διαχείρισης. Απαιτείται προσωπική έγκριση SUPER_ADMIN.

Μετά την επιβεβαίωση email, ο λογαριασμός παραμένει κλειδωμένος για διαχείριση μέχρι ο SUPER_ADMIN να εγκρίνει και να εκχωρήσει δικαιώματα.